Om os

Velkommen til dit-kviklaan.dk. Vi har her på siden en hel klar målsætning. Og den målsætning er at hjælpe danskerne med at forbedre deres økonomiske vilkår. Der er nemlig ingen tvivl om, at det, der kan skabe mest splid i en familie, er økonomiske kvaler. I nogle tilfælde kan disse kvaler løses, hvis der optages et lån, mens et lån i andre tilfælde blot vil forværre familiens situation. Og hvorvidt du står i den ene eller anden situation, så er vi eksperter i at rådgive dig.

Idéen bag denne hjemmeside opstod faktisk mens vi, der driver hjemmesiden til daglig, selv stod i en situation, hvor det var nødvendigt at finde et fornuftigt og billigt lån. Desværre kunne vi ikke få hjælp fra en lignende side, og vi måtte prøve os frem i blinde. Derfor føler vi også, at det er utrolig vigtigt at få oprettet en stabil hjemmeside, der kan skabe et godt overblik til forbrugerne.

Kun det bedste er godt nok til dig

Man siger jo at kun det bedste er godt nok. Derfor er det også direktøren selv, du kommer i kontakt med, hvis du skal bruge økonomisk rådgivning. Direktøren hedder Tim Petersson, og han har mange års erfaring med at hjælpe folk til at skabe en stærk økonomisk grund. Måden han som regel hjælper på er ved at lave diverse budgetter, samt at opsætte nogle budgetkontoer. PÅ denne måde kan økonomien hos dem, han hjælper, klare sig selv – også på længere sigt.

Tim har ikke nogen lang og fancy uddannelse som økonomisk rådgiver, men han er til gengæld super kompetent til det han gør, og han er som sagt gjort det i mange år. Til daglig er Tim lokomotivinstruktør hos DSB, hvor han på anden vis hjælper og uddanner andre indenfor dette felt. Foruden hans drift af dit-kviklaan.dk er hans fulde uddannelsesmæssige baggrund er:

  • Folkeskolen 0-10 klasse
  • HTX
  • Lokomotivfører
  • Lokomotivfører kørelærer
  • Lokomotivinstruktør

Tim Petersson vil rigtig gerne hjælpe dig, og han er aldrig længere væk end en enkelt mail.

Bør du låne penge?

Vi har nu snakket en masse om, at vi gerne vil rådgive og hjælpe dig til at finde de bedste lån. Og selvom hjemmesiden her tjener penge fra de låneudbydere der er repræsenteret, så er vores holdning at man ikke altid bør låne. Der findes nemlig situationer, hvor det ikke er smart at låne penge. Du skal fx aldrig låne penge, hvis de månedlige ydelser er højere end den indtjening, du står med. Samtidig er der også situationer, hvor et lån ganske enkelt vil forringe dine økonomiske vilkår – og så vil vi altid fraråde dig at låne penge.