SMS lån

Et SMS lån er et lån, hvor du via din mobil eller tablet nemt og hurtigt kan sende en låneansøgning afsted. På denne side finder du en masse udbydere af SMS lån, der er nøje udvalgt, så det er sikkert for dig at vælge det af nedenstående lån. Du får med et SMS lån hurtigt svar på din ansøgning samt hurtig udbetaling, så du kan købe det, du lige står og mangler.

Trin 1 af 3 nemme trin
 • 1Find dit lån
 • 2Send din ansøgning
 • 3Nyd det!
Indtast lånebeløb

Vi modtager provision fra alle låneudbyderne på listen, og den indeholder ikke alle låneudbydere.

Hvad er et SMS lån?

I det moderne Danmark blusser flere og flere låntyper frem. En af dem går under betegnelsen kviklån. Det er igen inddelt i mange forskellige slags lån. Et af dem er SMS lån. Dette er en række af forskellige lån, der er blevet meget anerkendte. De forskellige typer har det til fælles, at det er nemt at sende en låneansøgning afsted fra mobil eller tablet. Samtidig får du som regel også hurtig svar og kan derfor have pengene indenfor kort tid.

SMS lån kaldes også lynlån og mobillån, da de er kendetegnet ved at det er hurtige lån, der foretages gennem mobilen. Låntypen er ofte brugt, hvis du mangler lidt ekstra på kontoen – fx et par tusinde til et nyt TV eller lignende. Oprindeligt var lånet en mulighed, der var tilegnet mobilejere via SMS. Her kunne man låne op til 10.000 kr., og der var ingen krav om sikkerhed for lånet. I dag kan du låne noget mere med et SMS lån.

Da de fleste i dag ejer smartphones i stedet for klassiske mobiler, tilbydes lånene i stedet gennem låneudbydernes hjemmesider. Dette er en fordel for dig, da du har bedre mulighed for at se dine lånemuligheder og få et overblik over lånekravene. SMS lån bruges typisk til små lån, der giver lidt luft i budgettet. Dette mindsker også udbydernes krav om, hvorvidt du skal stille sikkerhed for lånet.

Hele grundlaget, for at der i dag findes lån som disse, er så du har muligheden for at låne penge i situationer, hvor banken ikke er villig til at tilbyde dig et lån. Når du låner i banken, er dette også en længere proces, hvor der foretages en stor kreditvurdering, og hvor du skal stille en masse sikkerhed for lånet. Her kan du tidligst få dine penge udbetalt uger efter, du har ansøgt om lånet. Hvis du står og mangler pengene nu og her, er banklån derfor en meget besværlig affære.

Hvordan får du et SMS lån?

Hvis du overvejer at optage et hurtigt SMS lån, er det relevant at vide, hvordan du rent praktisk optager lånet. Det er nemt og sikkert og kræver kun din mobiltelefon og dit NemID. Her er punkterne, du skal følge for at optage et SMS lån:

 • Udvælg en udbyder af lånet ud fra ovenstående liste af udbydere
 • Beslut dig for dit ønskede lånebeløb
 • Indtast de oplysninger, udbyderen kræver
 • Vent på, hvorvidt dit SMS lån bliver godkendt
 • Hvis lånet bliver godkendt, modtager du snart pengene på din konto.

Som du kan se, kræves det ikke ret meget at optage et SMS lån. Faktisk er det en af de allermest simple lån at optage.

Hvor meget kan du låne via mobilen?

Pige med mobiltelefon

Et SMS lån som regel ment til dig, der har brug for at låne et mindre beløb. Typiske lån går op til 10.000 kr. Det er dog også muligt at finde nogle udbydere, der tilbyder disse SMS lån helt op 400.000 kr. I et sådanne tilfælde skal du dog forvente, at de kræver, at du stiller en form for sikkerhed for lånet. Den typiske lånestørrelse er noget mindre beløb, og udbyderne har som regel tre størrelser, der er let tilgængelige.

Hvis du står før børnenes fødselsdage eller op til jul og mangler penge, er et SMS lån en mulighed, hvor du nemt, hurtigt og diskret kan ansøge om et af de tre nedenstående SMS lån, der findes hos næsten alle låneudbydere:

Lån op til 1.000 kr.

Næsten alle udbydere tilbyder, de helt små SMS lån på op til 1.000 kr. Her får du meget hurtig godkendelse, og du kan derfor hurtigt få dine penge. En del udbydere har faktisk straks godkendelse på helt små kviklån.

Lån op til 3.000 kr.

En anden meget almindelig lånestørrelse er op til 3.000 kr. Her kan du igen få en hurtig godkendelse, så pengene udbetales snart. Det kræver blot dit NemID, så udbyderen kan tjekke, hvorvidt du er i RKI.

Lån op til 5.000 kr.

Og den sidste ofte anvendte lånestørrelse er SMS lån op til 5.000 kr. Her kan der være nogle enkelte udbydere, der ikke ønsker at tilbyde det som et lån, men de fleste tilbyder SMS lån op til 5.000 kr. Hvis uheldet er ude, og du ikke kan blive godkendt til en sådan lånestørrelse hos én udbyder, kan du eventuelt prøve at ansøge andre steder. Der er nemlig mange udbydere at vælge mellem.

Grunden til at denne låntype ofte er små beløb, er fordi de er kendetegnet som kviklån. Det betyder at lånene skal betales tilbage indenfor ganske kort tid. Nogen udbydere giver 30 dages kredit, og nogen lidt mere. Det er derfor også vigtigt at du kender din fremtidige økonomiske situation inden du foretager et SMS lån.

Fordele og ulemper ved SMS lån

Der er som ved alt andet både fordele og ulemper ved at lån penge gennem mobilen. Fordelene ved et sådanne SMS lån kan opsummeres til:

Fordele:

 • Det er nemt at ansøge om lånene
 • Der stilles få krav til dig som låntager
 • Du har muligheden for at få dine penge nu og her
 • Låneprocessen er hurtig og overskuelig.

Et lån gennem mobilen er muligvis den hurtigste form for kviklån, hvilket gør, at du kan have pengene i hånden meget hurtigt. Den hurtige proces skyldtes også de meget lave krav, der stilles til dig som låntager.

Når du låner gennem en online udbyder, har du også muligheden for at være mere diskret omkring det, at du låner penge. Mange føler sig uansvarlige, hvis de går i banken for at låne mindre beløb. Det kan være, du har brug for penge, fordi din månedsløn ikke kunne række til alle faste udgifter, og du frygter måske, at bankrådgiveren vil se ned på dig.

Her kommer lynlån som et lys for enden af tunnelen. Her kan du fra mobilen eller din tablet meget diskret ansøge om et lån, og så får du tilmed hurtig svar. Faktisk kan du med et SMS lån have pengene på din konto allerede den næstkommende dag. Der er ingen lånerådgiver ved et mobillån, som du først skal overbevise om, at det er en god ide at du låner penge og heller ingen spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til.

Der er selvfølgelig også nogle ulemper, der skal frem i lyset. For at tage den bedste beslutning om, hvorvidt et kviklån er noget for dig, kræver det at du kender alle aspekter.

Ulemper:

 • Højere årlige omkostninger end et banklån
 • Meget kort løbetid

Den største ulempe ved SMS lån er prisen, du tilbagebetaler. Ved alle typer af kviklån vil du opleve, at de årlige omkostninger i procent (ÅOP) er en del højere, end de omkostninger der medfølger et banklån. Dette skyldes, at du som låntager ikke stiller sikkerhed for lånet. For at sikre flest mulige penge hjem, øger låneudbyderne således renter og gebyrer. Dette er forståeligt, da udbyderne ikke har nogen garanti for, at du tilbagebetaler lånet. Og da der ingen sikkerhed er, kan de ikke kræve sikkerheds værdierne solgt. Det skal dog siges at hvis du betaler rettidigt, er dette som regel ikke et problem.

Den anden store ulempe ved SMS lån er, at lånene har en meget kort løbetid. Flere udbydere tilbyder 15, 30 og 45 dages kredit, og du tænker måske at du sagtens kan skaffe pengene igen inden denne tid er gået. For mange er dette desværre ikke tilfældet, hvilket udbyderne godt er klar over. I lånebetingelserne på lån med kort kredittid, vil du ofte se, at du kan låne rentefrit i fx 30 dage. Betaler du ikke lånet tilbage, inden de 30 dage er gået, vil du modtage store gebyrer og meget høje renter. Du skal derfor sikre dig, at du er i stand til at tilbagebetale.

Hvad skal du stille af sikkerhed?

Et SMS lån går under kategorien kviklån. Samtidig sker afbetalingen over meget kort tid. Derfor vil du heller ikke opleve, at der bliver stillet krav om sikkerhed, som du måske vil opleve det ved et forbrugslån i banken. Det betyder, at det er nemt at blive godkendt som låner, når man ansøger om et lån.

Det eneste krav, der som regel stilles er, at du ikke står i RKI – også kendt som Ribers. Dette er et register, hvor dårlige betalere noteres, så firmaer via dit CPR kan se hvorvidt, andre firmaer tidligere har fået dig indregistreret som dårlig betaler. Det er selvfølgelig uheldigt, hvis du er endt i RKI grundet gæld, du ikke selv har været herre over. Her kan du være heldig at finde ganske få udbydere, der tilbyder små lån til folk, til trods for en registrering i RKI.

Hvis du vælger at få et lån, mens du står i RKI, skal du dog være forberedt på, at dette kan blive en dyr affære. Udbydere, der tilbyder lån til folk, trods RKI, kalkulerer nemlig med, at de ikke altid får alle penge retur. Renten er derfor ofte meget højere end ellers. Den høje rente foretages, grundet låneudbydernes frygt for ikke at få deres penge hjem igen.

Men hvad betyder det at optage et lån uden sikkerhed? Det betyder at låneudbyderen ikke kræver en form for pant, der kan inkasseres i tilfælde af, at du ikke kan betale. En sådan pant kunne være fast ejendom, egen bil, eller store værdigenstande i hjemmet. Det er en kæmpe fordel for dig, at der ikke skal stilles sikkerhed. På denne måde kan du bibeholde dine ejendele – også i tilfælde hvor du ikke kan betale afdragene. Endnu engang skal det dog nævnes, at du ikke bør låne, hvis din økonomi ikke tillader dig at tilbagebetale.

Er dine værdier så helt sikre, når lånet er uden sikkerhed? Stort set og alligevel ikke helt. Hvis du overhovedet ikke afdrager på dit lån, og ikke forsøger at lave en lavere betalingsaftale med udbyder, kan han stævne dig, så du skal møde i fogedretten. Her vil fogeden vurdere, om du har genstande, der høj nok værdi, til at kunne dække kreditorens gæld. Du vil også blive spurgt, om du kan lave en afdragsordning.

Men når lånet optages uden sikkerhed, står der altså ikke pludselig to mænd ude foran din hoveddør og tager dine ting. Det giver en stor tryghed og sikkerhed, så du nemt kan optage SMS lån. Dog kun, hvis du mener du kan betale de månedlige afdrag bagefter.

Der findes nogle låneudbydere, der stiller en række krav til deres lånere. Det er dog ikke de samme krav, der stilles af alle udbydere, så nedenstående liste er en samlet liste med alle de krav, du kan risikere at blive bedt om, for at du kan optage et SMS lån:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal være bosiddende i Danmark
 • Du skal være dansk statsborger med CPR-nummer i Danmark
 • Du skal ansøge gennem NemID
 • Du skal have et telefonnummer, hvor du kan træffes
 • Du må ikke være registreret i RKI
 • Lånet skal ansøges som udbetalt til en dansk konto

Nogle tilbyder lån uden renter

Lånebranchen er i meget stor konkurrence, hvilket nogle gange kan være en fordel for dig. Det betyder nemlig, at du engang imellem kan finde kampagner, hvor låneudbydere tilbyder forholdsvis små lån på op til 5-6.000 kr. helt uden renter. Det betyder at du låner 5.000 kr. og kun skal betale 5.000 kr.

Dette tjener firmaerne faktisk stadig på. Når lånene er rentefri, er der nogle gange kun tale om rentefri i én måned. Betaler du ud inden 30 dage, er der således ingen problem i dette for dig. Andre måder, hvorpå låneudbyderne tjener penge på rentefri lån, er ved at lave et stort oprettelsesgebyr på lånet, eller store gebyrer hvis du ikke kan overholde din afdragsordning.

Du skal derfor tjekke dine lånebetingelser grundigt, og sørge for at afdrage rettidigt hver måned, så du undgår store gebyrer.

Læs lånebetingelserne godt igennem, inden du låner

Når du finder et lån, har du måske kun fokus på renten. Det er dog ikke nok at kigge på denne, uanset hvilken type af kviklån, du er ved at ansøge. I lånebetingelserne finder du et udtryk kaldet ÅOP. Dette er de årlige omkostninger i procent, og det er dem, der er relevante for, hvor meget du skal tilbagebetale for dit lån.

Typisk har et SMS lån en debitorrente mellem 10% og 25%. Men ved selv samme lån kan du finde ÅOP helt op over 30%. Det betyder at hvis du fx låner 10.000 kr. og har en rente på 10%, men en ÅOP på 30%, så koster lånet dig altså 3.000 kr. svarende til ÅOP, og ikke kun 1.000 kr. om året svarende til en 10% debitorrente. At debitorrenten kun er på 10% betyder blot, at de 10% i rente er inkluderet i de samlede årlige omkostninger på 30%. Andre udgifter, kan være månedlige gebyrer for at have lånet eller oprettelsesgebyrer, da du tog lånet.

Husk derfor altid at læse ALLE lånebetingelser, så du kan planlægge et budget, der tillader dig at tilbagebetale lånet.

Lån er aldrig den bedste mulighed

Et SMS lån kan virke som en nem og hurtig løsning, så hvorfor ikke bare låne 10 stk. hos forskellige udbydere? Det skal du aldrig gøre. Det er aldrig gratis at låne penge, og pengene skal betales tilbage. Hvis du står og mangler en ny mobil, et nyt TV eller en ny cykel, så overvej en ekstra gang, om det du mangler virkelig er så vigtigt, at du skal tage et lån til det? Og lån aldrig mere end du har brug for.

Et lån på 5.000 kr. kan godt give dig et boost i økonomien her og nu, men hvis du ikke tænker dig om, kan du risikere at betale mellem 10 og 15.000 kr. tilbage, inden du har afbetalt lånet. Dette skyldtes netop at renter og gebyrer kan være ret høje på kviklån.

Du skal derfor ikke bare låne penge, fordi de lige pludselig er faldet over noget, du ikke mener du kan undvære. Overvej først om dine økonomiske mangler, kan klares uden et SMS lån. Det giver jo ikke mening at låne 5.000 kr., for at tage kæresten med ud og spise og i biografen, hvis turen ender med at koste dig tre gange så meget. Her er en opsparing en bedre løsning.

Der kan dog være situationer, hvor du ikke har andet valg end et lån, hvor du skal overveje din økonomiske situation nøje, inden du låner. Pengene du låner skal tilbagebetales, og du skal derfor sikre dig, at din økonomiske situation tillader dig at afdrage rettidigt, uden at det går ud over dine andre faste udgifter. Et lån kan give luft, men der medfølger månedlige afdrag bagefter, du skal undersøge, inden du låner.

Læg en plan for dit lån, før du låner

Hvis du lægger en ordentlig plan, inden du tegner et kviklån, har du større mulighed for at komme ud på den anden side uden stor gæld. Det kræver lidt at planlægge dit SMS lån, så her får du lidt hjælp.

Hvor mange penge skal du bruge?

Hvis du skal ud og købe en ny cykel, vil du måske tænke, at den koster mellem 5.000 kr. og 10.000 kr., og så vælge at låne 10.000 kr. Lad være med det. Undersøg først hvad det, du ønsker, egentlig koster. Jo mere du låner, jo dyrere bliver det at tilbagebetale det. ÅOP beregnes ud fra din lånstørrelse. Hvis du fx har brug for 3.000 kr. og har fundet et lån med ÅOP på 20%. Her vil lånet koste 600 kr. om året. Låner du i stedet 10.000 kr. for at få lidt luft i budgettet, så koster det dig i stedet 2.000 kr. om måneden. Lånets omkostninger er altså proportionale med lånstørrelsen. Så lun det absolutte minimum af, hvad du har brug for.

Bør du foretage et SMS lån?

Når du stiller dig selv spørgsmålet om, hvorvidt du bør optage et SMS lån eller ej, skal du gøre op med dig selv, hvor hurtigt du mener, du kan tilbagebetale lånet. De fleste kviklån har højere renter, end et ordinært banklån. Det er derfor vigtigt, at du kan tilbagebetale lånet indenfor en overskuelig tidsramme. Hvis lånet begynder at strække sig over 6-12 måneder, er det sjældent fordelagtigt at foretage et lån. Dette uanset om lånebeløbet er lille eller lidt større. Et helt stort kviklån, kan du selvfølgelig sjældent afbetale hurtigt, men du bør stadig have en idé om at du kan afbetale lånebeløbet væsentligt hurtigere end den angivne løbetid.

De helt små kviklån, der er rente- og gebyrfrie lån skal du kun optage, hvis du er helt bevidst om, at du kan tilbagebetale indenfor løbetiden. Efter løbetiden løber der voldsomme renter og gebyrer på, og det er meget sjældent en fordel at optage disse, hvis du ikke betaler indenfor lånets løbetid.

Hvor meget bør du så låne?

Hvis du har afgjort, at du kan og bør foretage et SMS lån, er det relevant at beregne, hvor meget du så bør låne. De fleste kan godt bruge mange penge, og flere har en tendens til at låne for meget. Endnu engang nævnes det, at du ALDRIG bør låne mere, end det absolutte minimum af, hvad du har brug for. Næste spørgsmål er så om dette minimum endda er for meget?

De fleste lån medfører renter og gebyrer. Disse skal tilbagebetales sammen med lånet. Det er derfor ikke nok at vide at du låner fx 10.000 kr. og skal tilbagebetale over 20 måneder. Dette medfører ikke et afdrag på 500 kr. om måneden, som man umiddelbart kunne tro.

Du kan og bør kun låne et beløb så du hver måned har råd til at tilbagebetale månedligt afdrag + renter + gebyrer HVER måned. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvor meget du er villig til at afdrage per måned, og hvor meget dit budget tillader, at du kan afdrage per måned. Ud fra denne beregning har du en helt klar idé om, hvor meget du kan låne det.

14 dages returret gælder også på lån

Selvom du har gjort alle tænkelige forberedelser inden lånet, og du er sikker på at det beløb du lånte ikke oversteg dit budget, kan det ske at du fortryder dit lån. Det kan være du efter lånet har fået svar fra familie og venner, der gerne vil hjælpe dig. Måske banken har regnet på dine budgetter endnu engang, og har valgt at udbetale lånet, eller måske du bare har valgt, at du ikke har brug for det, du egentlig lånte penge til.

Værst tænkelige scenarie er selvfølgelig, hvis du, efter du har optaget lånet, opdager at du har lavet en fejlberegning, og at du nu har sat dig for dyrt i forhold til afdrag. Men der er heldigvis hjælp at hente i alle disse situationer.

Uanset årsagen, står du som boende i Danmark nemlig godt stillet i forhold til fortrydelsesret. Når du handler online, hvad enten det er produkter, ydelser eller i dette tilfælde lån, så har du 14 dages fuld returret, såfremt varen ikke er brugt. I dette tilfælde betyder det, at du kan fortryde dit lån i 14 dage, mod at du returnerer pengene til låneudbyder.

Hvad nu, hvis du ikke har betalt dine afdrag?

Der har måske været meget om ørene og efter nogle måneder, hvor afdragene på lånet er gået fint, opdager du midt på måneden, at du har glemt denne måneds afdrag. Resten af månedens budget er stramt, så du har ikke nogen mulighed for at foretage månedens afdrag. Hvad gør du så?

Det selvfølgelig et problem, at du ikke har fået betalt månedens afdrag, men det eneste du kan gøre, er at forsøge at løse det på bedste vis. Kontakt din låneudbyder og forklar dem situationen. Hos nogen udbyder vil du ramme panden mod en mur, men der er ligeså stor sandsynlighed for, at i sammen kan finde en fælles løsning på situationen. Måske pålægges der blot en ekstra måneds løbetid på lånet, måske du kan få denne måned rentefri på trods af manglende betaling, eller måske i finder en ny afdragsaftale, hvor du fremover afregner med mindre beløb over længere tid.

Det er en fordel for alle parter, at der er åben kommunikation, hvis du mangler at afdrage en måned. Din låneudbyders har andre alternativer, hvis de ikke høre fra dig. Hvis du har stillet sikkerhed for lånet, og ikke indgår en ny aftale, risikerer du at de ting, du har stillet som sikkerhed bliver taget fra dig. Dette er ingen sjov for dig.

Har du ikke stillet sikkerhed for lånet, er du bestemt ikke sikret. Låneudbyderen kan kræve, at du møder i fogedretten, hvor fogeden vil foretage udlæg i nogen af dine værdigenstande. Du vil i retten blive tilbudt en ny afdragsordning, og overholdes denne ikke overtager låneudbyderen de værdier, der er foretaget udlæg i. Er du ikke villig til en ny ordning, kan de overtage udlæggene med det samme.

Kviklån har fået dårligt ry

I forbindelse med mediernes store dækning af diverse programmer, hvor eksperter må hjælpe familier, der har haft et overforbrug og optaget kviklån, har blandt andet SMS lån fået et meget dårligt ry af danskerne. Mange forbinder det at optage et hurtigt lån til at have en direkte sammenhæng mellem at ende i et af de programmer. Dette er, heldigvis, en meget fejlagtig opfattelse.

Det er selvfølgelig rigtigt, at de familier, der udstilles i disse programmer, har optaget kviklån af den eller anden slags. Der er dog ingenting i historierne, der melder om, hvordan familiens økonomi så ud, inden de optog disse lån. Det er derfor nødvendigt at se gennem det, at de har kviklån, og i stedet se på årsagen til, hvorfor de er endt i en skidt situation.

Hvis du har et månedligt rådighedsbeløb på 10.000 kr. udbetalt og har udgifter for 12.000 kr., og du så vælger at optage kviklån. Ja, så ender du højst sandsynligt i et lignende program om nogle år. Har du i stedet en sund og velfungerende økonomi, og du blot ikke har råd til en given genstand, du virkelig brænder for, så er der intet i vejen for at bruge et kviklån til at anskaffe denne genstand.

Du er ikke den eneste, der tager SMS lån

Grundet det dårlige ry, SMS lån har fået gennem medierne, er der heller ikke mange, der vil være ved, hvis de har optaget et sådanne lån. Fakta er dog, at flere og flere optager lån.

Den største låneudbyder på det danske marked er Basisbank. En undersøgelse fra 2017 viser, at banken på få år har øget deres samlede udlån til forbrug til 1,5 milliarder kr.. Alene i 2016 udlånte firmaet 882 millioner kr.. I samme regnskab skrev selskabet at de optog 2.700 nye kunder HVER måned.

Som en, der har fået prædiket, at du ikke må optage sådanne lån, der er meget farlige, kan disse tal virke helt urealistiske. Tallene indikerer dog at lånemetoden er blevet meget populær herhjemme.

Et lignende eksempel kan vises fra firmaet 4 Finance, der også står bag mange lånefirmaet. I 2016 vækstede dette firma med 57%, og i 2016 havde de et samlet udlån på ca. 344 millioner kr. Andre steder, du ser lignende kviklån er ViaBill, der blusser frem på de fleste webshops herhjemme. Hver gang, du her køber en vare gennem ViaBill, optager du faktisk et kviklån.

At så mange vælger at tage et kviklån skyldes, at vi lever i en verden, hvor vi ikke vil vente på en opsparing for at købe det, vi virkelig gerne vil have. Vi ønsker heller ikke ydmygelsen, hvis banken ikke værdsætter, det vi vil lugte penge til, og derfor vælger vi online lån.

Hvad kan du opnå med et SMS lån?

Du har nu en god idé om, hvorvidt du burde optage et SMS lån eller ej. En ting ligger dog fast. Et SMS lån kan åbne nogle døre nu og her, som du normalt ville bruge lang tid på at spare op til. Lånene findes som tidligere nævnt fra 100 kr. og helt op til 400.000 kr. Hvis du ikke har friværdi i huset, du kan belåne, er det ikke sikkert banken vil låne dig til den nye tilbygning på huset.

At du kan låne store beløb helt op til 400.000 kr., giver dig derfor andre muligheder for at få denne drøm opfyldt. Hvis du er helt sikker på, at du kan betale dine månedlige afdrag, er der ingen hindring for, at du kan stille en vigtig ting som sikkerhed for dit lån. En måde at få opfyldt din drøm om at bygge til, kan derfor opnås gennem et kviklån, hvor du stiller fx bil som sikkerhed for lånet.

Det kan også være en dannelsesrejse jorden rundt, som du har drømt om i mange år. Her kan et SMS lån også give dig muligheden for at realisere dine drømme.

Det er vigtigt at understrege vigtigheden af, at du ikke låner mere, end du ved, du kan tilbagebetale. Gør du ikke det, kan et SMS lån åbne op for rigtig mange af dine drømme. Det er kun dig, der ved, hvad du allerbedst kunne tænke dig. Beregn på din økonomi, og ansøg om et SMS lån fra en af udbyderne på denne side allerede i dag.