Alt du skal vide om billige lån

Det er ikke tabu at mangle penge

I løbet af de sidste mange år er efterspørgslen på forbrugslån og kviklån steget. Derfor er der mange forskellige låneudbydere på markedet, og der kommer hele tiden nye til. Men hvordan fungerer de forskellige lån, og hvad skal man være opmærksom på, inden man kigger sig om efter en udbyder? Alt dette og meget mere kan du blive klogere på her.

Findes der billige lån uden renter?

Billige lån uden renter lyder næsten for godt til at være sandt, men det behøver det ikke at være. En del låneudbydere lader nemlig deres nye kunder optage billige lån helt uden renter.

Grunden til, at det kan svare sig for udbyderne, er, at de i mange tilfælde vil opleve at have tilfredse kunder, som vender tilbage igen, hvis de vil optage endnu et lån. I dette tilfælde betyder troværdighed meget for udbyderne.

I mange af disse tilfælde ser udbyderne helst, at du som kunde er i stand til at betale lånet tilbage over en kortere tilbagebetalingsperiode. På denne måde får alle noget ud af aftalen, og du sparer penge på renterne.

Har du allerede optaget lån før, kan du undersøge dine muligheder for at optage lån som førstegangskunde hos en ny udbyder — der kommer hele tiden nye til, og der skal meget til, før man kan nå igennem alle udbydere på markedet.

Tag billige lån uden sikkerhed

Grunden til, at mange kviklån er så billige, er, at der ikke skal stilles sikkerhed for lånet. Det står i kontrast til de traditionelle banklån, hvor der skal opfyldes en del flere krav, før du kan få lov til at optage et lån. Det betyder også, at det er en god idé at læse det med småt, når man optager forbrugslån og kviklån, så man ikke overser noget.

Så længe man har et godt overblik over sin økonomi og samtidigt har valgt en passende tilbagebetalingsperiode, der hverken er for lang og dyr eller for kort og risikabel, så er det ikke farligt at optage billige lån uden sikkerhed.

Billige lån med NemID – Sådan gør du

Når du ansøger om billige lån online, skal du blot vente på at blive godkendt af udbyderen. Herefter er det eneste, du skal gøre for at give din endelige godkendelse, som regel at logge ind med dit NemID og skrive under og vente på, at pengene dukker op på din konto. Det er både en nem og hurtig proces.

Ved nogle billige lån er RKI ingen hindring

Hos de fleste låneudbydere stilles der nogle krav til kunderne, heriblandt at de skal være fyldt 18 år, og at de ikke må være registreret i RKI. Men har du en historik som dårlig betaler, er der alligevel måder, du kan optage billige lån på.

Nogle udbydere af kviklån og forbrugslån tilbyder nemlig billige lån til RKI-registrerede låntagere. I forlængelse heraf kræves det, at du kender en person, som ikke selv er RKI-registreret, som vil kautionere for dig og stå til regning for afbetalingerne, hvis du ikke selv skulle kunne det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *