Billigt tøj til dem som vil spare

Striktrøje/pullover

Kort historie om en striktrøje/pullover
Ordet siger sig selv en striktrøje er en strik. Men hvor mange slags strik er der egentlig? jo der er så mange at de ikke kan nævnes alle her. I dag kan der fås mange forskellige slags strik f.eks. strik i uld, blandet med uld og bomuld osv.
Tager du en striktrøje i 100% uld er du garanteret en varm striktrøje, men du får også en strik som klør. Så i dag er man smart og blander lidt af det hele dvs. 50% uld og 50% af noget andet, ja så får du en kombi som både er varm og behagelig og gå i og som ikke klør. Der findes også striktrøjer herre i 100% bomuld som samtidig kommer i et lækker design
Forskel på en striktrøje/pullover og en cardigan er simple, en pullover er lukket foran og fås med rund hals og V-udskæring. Hvor en cardigan er åben foran mange design, er det de først 20 cm fra kraven og ned som er lavet med lynlås. Du kan også få den klassiske model som er brugt meget, den har lynlås fra top til tå.
En striktrøje/pullover kan du bære til alle selskaber dens modne design som findes i dag, er bare in og vil altid være det. En skjorte eller t-shirt inden under, et par pæne bukser eller shorts, ja fantasien forsætter og du stopper den selv

Hvad er en hættetrøje og sweatshirt

Vi starter med og beskrive en sweatshirt.
En sweatshirt er bluse og kommer med rundhals og lange ærmer, og kan fås i bomuld og polyester. ¨
Sweatshirten er blevet brugt fra 1900-tallet til sportsfolk, og senere er der blevet tilføjet flere ting på den. Logoer, skrift og ja fantasien kan forsætte.
Og her kommer vi til en hættetrøje som også er en form får sweatshirt men bare opgraderet med et par tilføjelser. En hættetrøje er stadig en sweatshirt som nu har fået en hætte samt lommer. Og blev meget udbredt inden for sport, musik, og hiphop Da den har et moden og afslappet fit. Den gang var det primært de klassiske farver sort, hvid og grå som blev brugt. I dag kan du få den i alle farver som findes samt med logo, billeder og tekst.

Kvalitetstrøjer hos Style By Dam

Hos Style By Dam kan vi garantere kvalitet trøjer til dig. Vi afprøver og mærker kvaliteten før vi køber dem hjem. Her hos os finder du både hættetrøjer, sweatshirts, striktrøjer. Alt i den bedste kvalitet. Mange af vores striktrøjer er med 50% uld. Og samtlige hænger vores kvalitet sammen med vores skarpe priser.

Striktrøjer til mænd med krave er tilbage

Striktrøjer med rullekrave har været både ude og inde, men i dag er den komme ind i varmen igen. Den bliver meget udbred for dens design og holdbarhed. Det smarte ved en striktrøje med krave er du altid kan holde varmen men samtlige er den nemt og tag med på farten.

Trøjer er nødvendige i en garderobe

En trøje er et must i ens garderede. Og den er en striktrøje eller en hættetrøje går man aldrig galt i byen, Da vi har få måneder vi kan gå med en t-shirt eller en polo. Du kan altid tag en trøje nem med dig til de kolde aftner.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *