Der er stadig tid til at lufte sin silkekjole

Sommeren er ikke ovre endnu. Du kan stadig nå at vise dine luftige sommerkjoler frem, og i den sammenhæng er en silkekjole et godt valg. Silkekjoler har nemlig nogle dejlige fordele i forhold til lette sommerkjoler lavet i andre materialer. I sommervarmen er det vigtigt at føle sig behageligt til mode, og derfor betyder det noget hvilket materiale den kjole du har på, er lavet i. Bomuld er fint, men i forhold til en silkekjole kan det ikke sammenlignes.

Hvorfor du kan vælge en silkekjole frem for andre

Der kan nævnes især to grunde til at det kan anbefales at vælge en silkekjole fremfor en kjole i f.eks. bomuld

 

  • En silkekjole er superblød og komfortabel
  • En silkekjole er miljøvenlig

 

Silkekjoler er fremforalt komfortable

At finde en kjole der ser godt ud, i forhold til at finde en kjole der er komfortabel er ikke det samme. Det første er klart lettere. Men med silkekjoler er man næsten garanteret at komforten er i højsæde – det kommer nemlig helt naturligt. Silke er, som de fleste ved, et superblødt materiale. Det gør at din hud føler sig afslappet og ikke bliver irriteret. Når det er varmt og du sveder, så klæber silke heller ikke på samme måde som eksempelvis bomuld gør det, når det bliver vådt.

Silkekjoler er miljøvenlige

Den anden gode ting ved at vælge en silkekjole fremfor en kjole i f.eks. bomuld, er at de er automatisk miljøvenlige. Silkekjoler er miljøvenligt tøj fordi det kommer fra insekter der spinder det, og produktionen kræver ikke sprøjtemidler eller meget vand, som bomuld gør det. Det er også derfor du kan finde dem på mange steder der har bæredygtigt tøj. Du kan dermed slå to fluer med et smæk. Du kan få udvidet dit udvalg af luftige sommerkjoler, med en variant der er blød og komfortabel, og som samtidig tager hensyn til miljøet. Det er en god kombination. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *