Det dårlige parforhold kan hjælpes med parterapi

Det dårlige parforhold kan hjælpes med parterapi i København

Det dårlige parforhold har ofte noget med jalousi, forskellige sexuelle behov, Travl og stressende hverdag, dårlig økonomi, sammenbragte familier,, kærlighed, sex, misbrug, mangelfuld samvær, delebørnsproblematikker, ideer om åbent forhold eller sex udenfor ægteskab, og parforhold og oprindelsesfamilie.

Det er ret mærkelig, man mange har en forestilling om, at parterapi, at sidste afkørsel før turen går til skilsmissekontoret. Og det kan der selvfølgelig og godt være noget om. For i parforholdene tager dog også til parterapeuten for at få arbejdet med at komme ud af anstrengende og fastlåste positioner og få løst de mest vanskelige udfordringer, som giver misforstået kommunikation i kærligheds relationen. Så et godt råd er, at du ikke skal tøve et sekund med at gå til parterapi i København, hvis du drømmer om et sundt parforhold uden nogle vanskelige udfordringer og miskommunikation.

En parterapeut i København har meget ofte flere års erfaring i rollen med at lave parterapi, og vil derfor i stand til at hjælpe jer med jeres fastlåste mønstre, den dårlige kommunikationen, som hele tiden kredser om ovenstående. problematikker. En parterapeut kan bidrage med at dosere den usunde kommunikationen mellem jer, og hvis det er svært, så er det også muligt at få sat nogen ord på nogle af de svære ting, gennem terapeuten. Mange synes, det kan være til stor hjælp.

Vores dialog bliver altid enormt følelsesladet i krisesituationer. Andre gange lukker vi helt ned. Her er det en fordel med en parterapeut, da vedkommende er neutral og ikke er følelsesmæssigt involveret og samtidig kan rumme jeres smerte og længsler uden problemer. Det kan ofte være en befrielse at mærke at blive spejlet og anerkendt for de længsler og behov, vi har gået og puttet med, fordi vi ikke oplever at der er plads til at udtrykke dem. En parterapeut tager i sagens natur aldrig parti og agerer 100 % neutralt i jeres konflikter og hjælper som sagt også jer med at udtrykt jeres følelser, længsler og behov.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *