Egerbyg har gode løsninger

Drømmer du om at forvandle dit hjem med en ny renovering, uanset om det er køkkenet, badeværelset eller andet, som skal have en kærlig hånd, så bør du overveje at benytte firmaet Egerbyg. De har nemlig hænderne skruet ordentligt på og et servicegen uden lige. Egerbyg kan hjælpe med at renovere i både stort og småt, hvor det som regel afhænger af din egen involveringsgrad. Deres entrepriseformer kan inddeles i både fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise – kort fortalt – de kan hjælpe dig med det hele.

Egerbyg er kendt for deres gode håndværk

Håndværkerfaget er en broget branche, hvor der er mange banditter og snydepelse, som efterlader byggerod og dårligt udført arbejde, men glædeligt tager imod store summer penge. Derfor kan det være svært at navigere og vælge den helt rigtige samarbejdspartner til byggeprojektet, hvor man har ro i maven under hele forløbet. Egerbyg er en gammel virksomhed med grundværdierne i orden, hvilket i den grad også afspejles på alle deres flotte TrustPilot anmeldelser.

Hvis du gerne vil lære Egerbyg bedre at kende og se nogle af deres projekter, så kan du evt. tjekkeres deres Egerbyg Facebookside eller Egerbyg LinkedIn side ud på de sociale medier. De lægger hyppigt opslag op med udført projekter, som du kan blive inspireret af. Deres aktivitet på de sociale medier vidner også om en sund virksomhed, som godt tørre stå frem i offentligheden. Med over 10 år bag sig og 15 pligtopfyldende medarbejdere, er du altså garanteret at komme under vingerne i en sund entreprise virksomhed.

Udover at læse flotte anmeldelser af Egerbyg på både Trustpilot, Facebook og LinkedIn, så kan du faktisk også læse omkring en del af deres cases på hjemmesiden. Her kan du også læse om de opgaver, som Egerbyg kan være behjælpelig med at udføre.

Hjem til forvandling med Egerbyg

Du kan også følge Egerbyg i deres indslag i programmet ”Hjem til forvandling”, hvor de har optrådt i 8 afsnit. Det er et perfekt program til at blive inspireret til dit eget kommende renoveringsprojekt i hus eller lejlighed. Her bliver der bl.a. lavet nyt køkken, badeværelse, udestuer og meget mere, hvor du kan finde inspiration til din egen makeover i hjemmet.

Du kan finde meget mere om Egerbygs deltagen i programmet på deres hjemmeside, hvor der også er direkte links til progammet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *