Enden på en fantastisk fødselsdag

I dag var min fødselsdag. Jeg skulle ud at spise med min familie. Hele familien var inviteret. Det skulle være en hyggelig dag. Jeg blev 16 år. Jeg glædet mig virkelig. Det længe siden, at jeg har set hele min familie. Det glædet jeg mig til. Vi skulle ud at have noget god mad. Men det var først senere. Nu skulle jeg ud med min ven. Vi tog ud for at træne. Det gør vi tit. Det gør jeg ligesom for at holde mig i form, og for at se lidt større ud. Vi fik trænet i noget tid. I cirka 2 timer. Da jeg kom hjem, begyndte jeg stille at gøre mig klar til at spise med familien senere. Da det blev tog vi så mod restauranten. Hele familien var samlet. Det var noget virkelig god mad vi fik. Jeg fik også nogle ret gode gaver. Men det vigtigste var at det var virkelig hyggeligt. Vi blev der i flere timer. Det endte så med at blive virkelig sent, hvor vi så tog hjem af. Det var en god fødselsdag jeg fik. Idet jeg er på vej i opgangen, taber jeg uheldigvis min iPhone 11 ned af trapperne. Jeg blev så knust. Det ødelagde lige en god dag. Det hele var så godt, indtil det skete. Jeg vidste det til mine forældre. Min mor sagde jeg bare skulle tage forbi fixphone, for at få skiftet min skærm. Hun havde selv fået sin skærm skiftet der, og hun sagde at de gjorde det virkelig hurtigt til en virkelig god pris. Det passede egentligt meget fint. Jeg havde nemlig også fået en masse penge i fødselsdagsgave. Jeg tog derned næste dag, og de fik hurtigt min skærm skiftet. Jeg blev endelig så glad igen. Jeg blev ellers virkelig bekymret.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *