Få hurtigt penge på kontoen med et kviklån

Vi kender det alle sammen. Der er lavvande på kontoen. Uanset om man har brug for basale dagligvareting, en ny vaskemaskine, eller måske bare til lidt tant og fjas, så kender vi alle sammen problemet med ikke at have penge til det. Det er der dog heldigvis råd for! Vidste du, at der er flere lånemuligheder online, som gør, at du har pengene på din konto med det samme? Så behøver du ikke vente på at købe det du har lyst til og brug for. Du ansøger blot online, udfylder en formular online, og vupti, så er pengene på din konto indenfor få minutter.

Kan man ikke bare gå i banken?

At låne penge i banken er en langsommelig og besværlig process, og du får faktisk ofte nej. Det er ikke fordi at du er en dårlig betaler, det er blot fordi du ikke lige skal låne til hus eller bil, som banken kan tage fra dig. Hvis du derimod får et ja, er der en masse komplicerede lånedokumenter du skal underskrive, du skal ofte have en forsikring du ikke har brug for, og det tager lang tid før du har pengene på din konto. Det er derfor noget nemmere at få et lån online.

Jamen kviklån er jo dårligt!

Du har sikkert set luksusfælden og hørt Gud og hver mand prædike om at kviklån simpelthen er det værste i hele verden. Det har det måske også engang været, men der blev for få år siden implementeret en dansk lov om, at ingen lån må overstige 35% ÅOP. Kviklån er ofte kortsigtede kreditter, og der kan man faktisk slet ikke bruge ÅOP til noget som helst. Det er derfor blevet rigtig billigt at tage et kviklån – faktisk ofte billigere end at gå i banken!

Hvad med skjulte gebyrer?

Der er ikke nogen skjulte gebyrer på kviklån, da det ikke er lovligt. Du bliver informeret om alt fra start til slut. Det er dog vigtigt, at du sørger for at læse din korte lånekontrakt igennem inden du underskriver, da der ellers muligvis kan komme nogle træls overraskelser.

Hvordan låner man så penge online?

De fleste kviklån er sat sådan sammen, at du indtaster hvor meget du gerne vil låne, og over hvor lang en periode. Jo længere periode, des lavere månedlig betaling. Derefter skal du have foretaget en kreditvurdering, som ofte består af eSKAT, at din bankkonto bliver tjekket igennem for at se om der er nogen mistænkelig aktivitet, og til slut et dybdegående kredittjek. Du vil derefter hurtig bliver vurderet af nogen smarte optimeringsløsninger, som med det samme fortæller dig om du er godkendt til lånet eller ej.

Hvad så hvis jeg ikke kan betale?

Alle kan opleve, at de ikke har pengene en måned til at betale tilbage. Ring til det firma du har lånt penge ved – de er altid til at snakke med, og vil rigtig gerne hjælpe. Det værste du kan gøre er at ignorere det, så tag telefonen og få taget tyren ved hornene! Det er slet ikke så slemt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *