Hurtigt kviklån

Hurtige kviklån kan give kontanter til næsten alle formål, fra bilreparationer til flytteudgifter. Online långivere er praktiske og hurtige – nogle kan yde finansiering samme dag eller næste dag til kvalificerede låntagere.

Som borger i Danmark har du mange muligheder for at optage et kviklån uden sikkerhed (et lån uden sikkerhed). Det er meget nemt, og du kan gøre det via din computer, tablet eller smartphone. De hurtige lån har intet med bankerne at gøre – det er online lån fra private virksomheder. Du kan nemt optage endnu større lån inden for få minutter, og ofte får du pengene på din konto samme dag, som du ansøger om lånet.

Privatlån

På Låneportalen får du et overblik over alle private lånefirmaer i Danmark. I øjeblikket kan du søge om lån fra 1000 til 500.000 kroner. Lånene kaldes kviklån eller hurtiglån, og du skal ikke stille sikkerhed for pengene; det vil sige, at du ikke stiller noget (dit hus eller din bil) som sikkerhed for pengene. Du kan bruge pengene på hvad du vil, da lånefirmaerne ikke stiller spørgsmål til, hvordan du vil bruge pengene. Du kan f.eks. tage et lån til et nyt fjernsyn, en bil, en ferie eller en ny smartphone – det er helt op til dig.

Hvordan ansøger man privat lån?

Det er meget nemt at ansøge om et hurtigt lån, men der er nogle få krav:

Du har en dansk bankkonto
Du har et MitID
Du er mindst 18 år gammel
De private lånefirmaer har dog forskellige yderligere krav. Mange af dem kræver, at:

Du er ikke registreret i RKI (Register for dårlige betalere)
Du har en fast indkomst

Det skal dog siges at der findes private lån online for folk registreret i RKI og for folk uden fast indkomst.

På Låneportalen kan du se alle de kviklån, som du kan søge uden at stille sikkerhed. Du vælger bare et lån, der passer til dig og udfylder dine oplysninger. Typisk vil du få svar på ansøgningen inden for en dag, og typisk vil dit lån blive godkendt uden problemer.

Sammenligning af lån

Det er vigtigt at sammenligne lån, når du ønsker at gældsætte dig. For at du kan finde det billigste privatlån, der passer præcis til dine behov.

Lån penge med lave renter

Når du overvejer at optage et lån, er der flere ting, du kan gøre for at øge dine chancer for at få så lav en rente som muligt. Husk altid, at hvad der er en lav rente, er relativt i forhold til dine egne forhold. Få tips og øg dine chancer for at få en lavere rente i fremtiden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *