Julen koster mange penge

Julen står for døren. Og det er jo rigtig dejligt og hyggeligt. Men som sangen siger, så varer den længe og koster mange penge. Det kan godt være en udfordring, hvis det er lidt stramt med finanserne. Men inden du fortvivler helt og aflyser julen, så overvej dine muligheder.

Hvis du mangler lidt for at få råd til gaver, mad og alt det andet julen kræver, kunne du overveje at låne lidt penge. Små kviklån kan få enderne til at nå sammen, så det kan blive jul.

Julens udgifter

Der er mange udgifter forbundet med julen. Rigtig mange. Både de, der er nødvendige og de, der gør julen endnu sjovere.

Som minimum behøver du:

  • Julegaver
  • Juletræ
  • Julemad.

Det er svært at forestille sig en jul uden julegaver – i hvert fald hvis du har børn (eller er en barnlig sjæl). Der er ikke noget bedre end at give en god gave til dem, man elsker. Men det kan godt være en dyr affære. Det er aldrig rart at skulle spare, når man gerne vil give den helt rigtige julegave til dem, man elsker. Lån nu og her til det, du har brug for, for at kunne give den helt perfekte gave.

Det bliver heller ikke rigtigt jul uden et juletræ at danse omkring. Og en juleaften uden lækker julemad er også svær at forestille sig. Det hele løber op, og så er det endda kun det mest nødvendige, der er tænkt på.

Ud over det absolut nødvendige, er der dog også mange andre ting, der kan skrue op for julestemningen.
Julen bliver endnu sjovere med:

  • Julepynt
  • Julesweater
  • Festtøj.

Det allerførste, der tænder for julestemningen, er julelys udenfor og julepynt. Måske vil du også gerne have dit hjem til at stråle og emme af julehygge. Det løber alt sammen op. December er også bare lidt sjovere iklædt julesweater. Det ville være rart at kunne give en til hele familien. Og glem ikke festtøjet til selve juleaften. Det gør nu noget særligt for stemningen, når alle er iklædt deres stiveste puds.

Få enderne til at nå sammen

Det løber hurtigt op, når du lægger alle udgifterne til julen sammen. Det kan være helt uoverskueligt, hvis pengepungen ikke helt matcher alt det, du gerne vil have og gøre til jul. Man skal selvfølgelig ikke sætte sig i dyb gæld, fordi det er jul. For det bliver jo jul næste år igen. Men hvis det er et mindre beløb, det drejer sig om, for at kunne fejre en fantastisk jul, så kunne man jo overveje et mindre kviklån.

Hvis du lægger et budget over julens udgifter, kan du låne det beløb, du mangler, for at kunne fejre en fantastisk jul. Hvis du nøjes med kun at låne lige nøjagtig det, du har brug for, er det også begrænset, hvad der løber på i renter. Du skal selvfølgelig betale lånet tilbage inden for længe. Men hvis du gør det, vil det ikke smadre din økonomi at få enderne til at hænge sammen med et kviklån.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *