Lån penge uden det store besvær

Der har i de senere år været mange jokes om at folk har haft nogle planer der kræver en større portion penge og at det ikke er penge man lige har. Så samme folk tager ned i deres bank og vil låne penge, hvor joken så er at man får afslag på baggrund af at man ikke har penge til at stille til sikkerhed og kunderne der har behov for at låne pengene så vil sige at hvis de havde pengene ville de ikke have behov for at låne til at begynde med.

Sådanne jokes har naturligvis en oprindelse fra virkeligheden, hvor mange låneudbydere kræver at du kan fremlægge en form for sikkerhed, og det kan gå hen og blive en hæmsko for dem, der har brug for de givende penge de ønsker at låne. Nogle har måske allerede taget nogle lån med sikkerhed, men nu er denne sikkerhed opbrugt og vil have brug for at foretage nye lån uden sikkerhed og det kan pludselig få det hele til at virke langt mere besværligt.

Kend de forskellige typer

I dagens Danmark findes der langt flere måder at komme til at låne penge på og man kan sådan set vælge mellem dem ud fra ens behov og man kan med mange udbydere også indgå særlige aftaler så det passer endnu mere ind i hvornår man har brug for det givende lån.

Tag fx dem som skal gennemføre de større lån til nyt hus, et tillægsbyggeri til boligen, en ny bil eller sådan nogle større poster. Her er det ideelt at gå til banken, men større private lånevirksomheder står nogle gange mere klar til at hjælpe dig.

Oftest går man udenom bankerne i forbindelse med hvad man kan betragte som smålån. Skal du fx have en ny cykel eller en studiebærbar til et par tusind; altså vælge at låne penge til at betale det fulde beløb med det samme frem for at få en masse små afbetalinger som hober sig op og bliver for meget for dig. I begge tilfælde er der tale om lån hvor man kan forvente lidt større tålmodighed, men hvor det heller ikke er så kritisk. Ind kommer kviklånet til det mere kritiske øjeblik. Her er der tale om at man skal låne et mindre beløb, men det skal gerne gå stærkt.

Udvis åbenhed

I forbindelse med at du skal indgå denne låneaftale med en given udbyder, så er det en rigtig god idé at lægge de relevante kort på bordet. Har du et behov for et lån med udbetaling i weekenden, så er det vigtigt at sige det, da mange betalinger og overførsler foregår i hverdagene, og derfor kan udbyderen også formode at det lån du vil ønske at foretage blot skal overføres i den nærmere fremtid men på en af de traditionelle hverdage.

At udvise åbenhed giver også udbyder et indblik i hvem du er, og en større tillid til dig som kunde, hvilket absolut er til din fordel.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *