Min nye smadret skærm

Klokken var omkring 11 om morgenen. Jeg var stået lidt senere op i dag. Men jeg havde heldigvis også fri for arbejde i dag. Jeg skulle nå en masse i dag, selvom jeg havde fri. Jeg skulle ud med nogle venner. Vi snakkede om at tage til noget morgen træning sammen. Det gør vi tit om morgenen, når det er vi ikke har arbejde. Også fordi vi elsker at træne om morgenen. Det er den tid på dagen hvor vi bedst kan lide at træne. Vi tog så ned i fitnesscenteret. Jeg fik løftet nogle vægte, og brugte også en del tid på løbebåndet. Jeg ville gerne have en god kondi igen. Vi fik trænet længe. Jeg tror vi trænet i 2 timer. Efter det blev vi også trætte og følte at det var nok for i dag. Vi snakkede om at tage ud og få noget at spise efter. Så det gjorde vi. Vi tog hen og fik noget sushi. Det noget vi alle elskede. Men der skete desværre et uheld på vejen. Jeg fik tabt min nye iPhone lige ude på gaden. Jeg havde den også i nogle løse joggingbukser. Du ødelagde virkelig dagen. Min telefon betød meget for mig, og jeg kan ikke klare en smadret skærm. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle stille op, fordi jeg kunne ikke klare tanken om min skærm var smadret, men vidste heller ikke hvad jeg ellers skulle stille op. Men der kom min ven med et godt forslag som reddet dagen. Han kendte en butik som hurtigt kunne få min skærm skiftet. Den hed fixphone, og han sagde, at de hurtigt kunne få en skærm skiftet. Jeg valgte så at tage derhen, og han havde virkelig ret. De fik min skærm skiftet samme dag på ingen tid.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *