Overraskelses fødselsdagsfest

Jeg overraskede Min mor med den bedste 60 års fødselsdagsfest nogensinde, det var helt fantastisk. Min mor kommer fra Thailand og flyttede til Danmark for 41 år siden, hun havde efterladt sig alt fra Thailand. Da hun kom til Danmark, mødte hun min far og de fik mig, jeg var enebarn og alt de holdt af.

Da jeg blev ældre, begyndte jeg at forstå mere og mere af min mors fortid og hendes familie i Thailand, dem så hun ikke så meget.

Da jeg var lille plejede vi at tage til Thailand hver sommerferie for at se familien, dem som hun forlod for et bedre liv i Danmark.

Men det som var et bedre liv, ændrede sig da jeg blev de 19 år, mine forældre blev skilt og min mor stod nu alene med mig.

Jeg kunne mærke at jeg var det eneste der holdt hende tilbage i Danmark, for nu hvor hun ikke har sin mand var der ingen grund til at bo her ud over mig.

Hun var ikke så glad som hun plejede og jeg kunne se at hun savnede at se sin familie mere end noget andet.

Hendes fødselsdag lå i sommerferien og der ville vi normalt være i Thailand hvor hun kunne holde den med hele familien.

Men siden min far ikke boede med os mere, havde hun ikke penge nok til at vi kunne tage den tur derned.

Det gjorde hende ulykkelig og det kunne jeg ikke klarer, jeg lejede et telt hos  Festgear.dk og borde og stole på  shop.festgear.dk. og overraskede min mor med hele familien her i Danmark.

Det var noget jeg havde sparet op til længe at kunne betale flybilletter til alle og det var alle pengene værd, da min mor aldrig havde regnet med at se familien her i Danmark.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *