Powerbank til de lange køreture 

Powerbank til de lange køreture 

Vi har powerbanks i utallige forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om den skal have en vild batterikapacitet, om den skal kunne lade flere enheder op på samme tid eller alle før nævnte.  

Powerbanks findes i adskillige forskellige afstøbninger om du vil have en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du vil have en stor powerbank med et større batteri, som man ikke behøver lade op så tit. Er du på farten og bruger din mobil eller tablet, når du er på job og dræner din enhed for strøm. Så kan det være optimalt at tilkøbe sig en powerbank, som kan lade din mobil og tablet op på samme tid og hurtigt evt. med quick charge. Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så man kan se om din powerbank har minimalt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være ideelt for dig at tage en powerbank med som kan give alle dine enheder strøm, mens du er på farten. Her har vi ligeledes powerbanks med solceller, så du kan nyde det skønne vejr og samtidig lade din enhed op mens du får en pause fra hverdagen. Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden flere krav til hvad den skal kunne. Alle disse funktioner er med til at stjæle batteritid og det kan være smart i mange tilfælde at have en powerbank, så man undgår for at skulle finde efter en stikkontakt hver gang man skal lade ens mobil op.  

Gamer du på din telefon har du sikkert prøvet at det tager på din telefons strøm og det er træls at skulle stoppe sit spil fordi man er ved at have lavt strøm. Flere powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det er vigtigt at købe en powerbank, som er kompatibel med netop din enhed i stedet for at man skal lede en mellemløsning. Hold dig opdateret med en powerbank kan du undgå at du mangle strøm mens du er ude af huset og ikke har tilgang til en stikkontakt.  

Nye højder for powerbanks! 

Der er igennem tiden sket meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en kæmpe batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve adskillige opladninger gennem powerbanken inden den har brug for en opladning på ny. Du vil derfor også opleve at der er en lang række nye egenskaber ved powerbanksene. Her findes der nu ultra små og kompakte, så de ikke er klodsede og er store. Nogle kommer med solceller, så du principielt ikke har brug for at skulle oplade din powerbank. Nogen kommer med trådløs opladning, så du slipper for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med mange udtag, så du kan lade adskillige enheder på samme tid. Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også skælne mellem de forskellige enheder, så du kan oplade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm. Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks se, hvornår din smartwatch er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.   

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *