Sådan får du et kviklån som studerende

Som studerende har du mulighed for at få dig et kviklån, så længe du bare er over 18 og lever op til de krav, der nu engang kan være ved lån.

 

Det er heldigvis ikke særlig store krav, og så længe du bare er over 18, ikke står i RKI og har et gyldigt NEMid, kan det ofte godt lade sig gøre at få et lån.

 

Har du som studerende brug for hjælp i skolen til eks. at finde en formel for omkreds af cirkel, kan du se mere her.

Find en låneudbyder der tiltaler dig

Først og fremmest skal du jo finde ud af, hvor du har lyst til at ansøge om et lån. Der er mange låneudbydere i Danmark, der står klar til at låne penge ud til dig, men du skal finde ud af med dig selv, hvilken låneudbyder der tiltaler dig mest.

 

Derfor kan det være en god idé at kigge på priserne hos de mange udbydere for at finde frem til den løsning, der lyder bedst for dig. Der er flere hjemmesider, der kan sammenligne priser på lån for dig, hvis det er nødvendigt.

Indtast det beløb du har brug for

Når du har fundet frem til den låneudbyder, du gerne vil låne penge fra, er det bare med at indtaste lige netop det beløb, du gerne vil låne, på deres hjemmeside. Her kan du også sort på hvidt se, hvad det kommer til at koste dig at låne den mængde penge.

 

Ofte har du også mulighed for selv at vælge løbetid på lånet, hvilket er den tid, du har til at betale pengene tilbage i. En kort løbetid giver en høj månedlig ydelse, men gør dig hurtigere gældfri, mens en lang løbetid sænker den månedlige ydelse, men til gengæld bliver den samlede pris på for lånet højere, da der kommer flere renter på.

Send din ansøgning afsted og vent på pengene

Når du har indtastet dit beløb, er det bare med at klikke på knappen for at ansøge, hvorefter du skal underskrive med dit NEMid.

 

Du får svar på din ansøgning med det samme. Og bliver din ansøgning godkendt, kan pengene være på vej til dig allerede inden for 10 minutter, hvis du har valgt at ansøge hos en udbyder med straksudbetaling. Ellers får du typisk pengene inden for 24-48 timer, hvilket stadig er ganske hurtigt.

 

Nu ved du, hvad du skal gøre, hvis du vil låne penge.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *