Sådan får du råd til den have, du går og drømmer om 

Med et kviklån kan du låne penge i dag og have dem i morgen. Du kan derefter bruge pengene præcis, som du har lyst til – også på at lave den have, du går og drømmer om.

Hvis man har et hus med en have, så vil man bare så gerne kunne bruge og nyde den have. Desværre er der mange der ikke passer deres haver og når deres huse så skal sælges, så overtager køberne en have, der nærmest ikke er til at bruge. Er det dit tilfælde, så kan du låne pengene til for forbedre din have og kunne nyde den med det samme.

Inden du går i gang med at renovere din have

Inden du går i gang med at renovere din have, skal du tænke over, hvordan du vil afgrænse den. Det er nemlig en ret stor del af det at renovere haven. Skal du ud og låne pengene til at lave din have, så skal den også laves, som du ønsker den i første omgang. Derfor skal du overveje, om du drømmer om en ligusterhæk plantning i løbet af dit renoveringsprojekt, eller om du hellere vil sætte et hegn op. Fordelen ved at vælge en hæk er, at den er grøn hele året og kun skal klippes ned to gange om året. Derudover passer den sig selv.

Plant spiselige træer og buske

Når du skal i gang med at lave din nye have, så overvej, om ikke du vil blive glad for at have spiselige ting i din have. Som for eksempel et rubens æbletræ, som giver nogle dejlige spiselige æbler. For du ikke spist alle æblerne kan du jo også sagtens bage lækre æbletræer eller lave en god gammeldags æblekage. Derudover er det altid hyggeligt at have små jordbær i haven, som samtidig giver små fine blomster i løbet af sæsonen også.

Rullegræs eller skal du selv så det?

Det kan være et svært valg at tage, om man selv skal så sit græs, eller om man skal købe færdigt rullegræs. Den helt store fordel med at så græs selv er, at det næsten ikke koster noget sammenlignet med rullegræs. Til gengæld går der en del længere tid, før du kan træde på det såede græs kontra rullegræsset. Du skal derfor gøre tid kontra økonomien op med dig selv i forhold til græsset i din have.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *