Skøn og fornyende massage hos massør nær Gentofte

Lækker og helsebringende massage hos massør i København

Går du rundt anspændt og stresset hver dag – med en træt krop og sjæl? Så overvej at få massage regelmæssigt, hvis det er tilfældet.

Hvilke fordele har jeg ved at få regelmæssig massage?

Der er mange gode grunde til at bestille en tid hos en professionel massør.

Først og fremmest er en massage god for dit helbred. Det kan hjælpe med at lindre smerter, forbedre cirkulationen og øge fleksibiliteten. Massage kan også forebygge eller reducere muskelkramper og spændingshovedpine. Hvis du lider af angst eller depression, kan massage også hjælpe med at lindre disse symptomer.

Du tænker måske på massage som en behagelig oplevelse, der kun sker, når du besøger en spa-klinik ved lejlighed eller på din ferie i et land, hvor massage er billigt. Massage bør dog indgå i din sundhedsplan, især hvis du arbejder på fuld tid i et fysisk krævende erhverv. I mange lande, hvor massage er billigt, er det ikke usædvanligt, at folk i alle aldre bruger massage som en del af deres lægebehandling. Selv om du betaler mere for en massage på vores breddegrader, er det værd at prioritere en professionel massage regelmæssigt.

Massage kan hjælpe dig med at slappe af og holde dine stresssymptomer under kontrol. Du vil slappe af, og din krop vil blive meget afslappet, når du får massage af en kompetent, professionel massør. Endorfinerne produceres og frigives som følge af massagen.

Endorfiner er kroppens eget nydelseshormon, og med et højere endorfin niveau slapper musklerne lettere af. Denne proces gør det muligt at fjerne hormoner, der har ophobet sig i kroppen, naturligt, samt andre skadelige stresskemikalier.

Ud over de sundhedsmæssige fordele ved en massage får du en forbedret blodgennemstrømning til muskler og led, hvilket fremmer heling af eventuelle skader ved at lindre smerter og øge blodcirkulationen. Du bliver mere rolig og afslappet, hvilket kan have en betydelig indflydelse på dit daglige stress niveau.

Der er med andre ord mange gode grunde til at få massage regelmæssigt – uanset om du har brug for det til terapeutiske formål eller blot ønsker at slappe af og forkæle dig selv.

Find en professionel massør online i Gentofte

Hos sagamassage.dk kan du booke tid til din første behandling online – derefter udarbejder du i samarbejde med massøren en skræddersyet behandlingsplan.

Læs mere på Saga Massage i Lyngby nær Gentofte Virum Bagsværd Holte Hellerup 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *