5 måder at spise mere frugt på

Der er ingen tvivl om, at frugt er lækkert. Men det kan være svært at finde på nye og spændende måder at spise frugt på. I denne artikel vil vi give dig 5 idéer til, hvordan du kan spise mere privatfrugt – uden at det bliver kedeligt!

1. Lav din egen frugtsalat: Frugtsalat er en af de bedste måder at spise mere frugt på! Saml alle dine yndlingsfrugter, skær dem i tern og kombinér dem med lækre toppinger og dressing.

2. Komponer et smoothie bowl: Smoothie Bowls er en perfekt måde at nyde frugten på. Bland forskellige slags frugter til din smoothie og top den med mysli, nødder og friske bær – det smager hammerslag!

3. Lav dine egne frugt snacks: Frugtsnacks er en hurtig og nærende snack, du kan have med på farten. Skær frugter som æbler, bananer eller ananas i tynde skiver og top dem med krydderier som kanel, kardemomme eller stødt ingefær – det resulterer i en himmelsk smagsoplevelse!

4. Opret en sund dessert: Hvis du har brug for et sødt fix, så prøv at tilberede din yndlingsfrugt som tilbehør til en dessert. Grillet ananas er perfekt til at toppe en banankage, og æbletærte smager fantastisk med lidt kanel eller stødt ingefær på toppen.

5. Fryse din frugt: Det er rart at have noget derhjemme, du kan tage fedt i, hvis du får sult. Fryser du dine yndlingsfrugter, har du dem lige ved hånden – både som snack eller som topping på yoghurt eller morgenmad!

Derfor skal du spise mere frugt

 Frugt er en skat af lækre smage, forskellige farver og saftige teksturer. Det gør måltider mere interessante, tilføjer en sød note til retter og kan være en skøn snack på farten. Vi håber, vores 5 tips inspirerer dig til at finde nye måder at spise mere frugt på – så din madpakke aldrig bliver kedelig igen!

Få frugt leveret direkte til døre

Der er ingen undskyldning for ikke at spise frugt i din hverdag, når du kan få en levering af frugt til døren. Der er flere firmaer, der tilbyder frisk frugt som en ordning, så du kan få leveret frugt, også økologisk og fra sæsonens frugter. Derfor har du altid frugt tilgængeligt i dit hjem. Det kan du spise som mellemmåltid, når du er sulten, eller tage nogle stykker med på job, hvis dut arbejde ikke har sin egen frugtordning.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *