Hvad handler SEO om?

Måske har du hørt om SEO før, men er stadig ikke helt skarp på, hvad det egentlig er. Bare rolig, der er mange, der først lige nu lærer om de mange fantastiske fordele, der er ved SEO.

SEO står for Search Engine Optimization, hvilket på dansk betyder søgemaskineoptimering. Grunlæggende handler det om, at øge mængden af besøgende på dit websted, ved at optimere din hjemmeside med forskellige marketingsstrategier.

Få en bedre placering end dine konkurrenter

SEO optimering hjælper dig til at gøre dit websted til en af de første søgeresultater på Google. Det lyder måske mere kompliceret, end det egentlig er, men SEO optimering er fuldkommen organisk og et værktøj, som alle kan benytte.

Når man arbejder med SEO, så optimerer man sin hjemmeside, så søgemaskiner skyder din hjemmeside til tops, hvilket betyder flere besøgende.

Få synlige placeringer på Google

SEO hjælper din hjemmeside med at få flere hits. En strategi for SEO er at arbejde med teknisk setup, links og relevant content. Hvis ikke du lige nu ikke selv har modet til, at kaste dig ud i at optimere din hjemmeside, så kan du tage et SEO kursus og blive klogere på, hvordan man gør i praksis.

Derfor er det vigtig

Vi har allesammen prøvet at søge efter content på Google. Men selvom der er over 100 sider at bladre igennem ud fra vores søgning, så er det de allerfærreste, som går længere end side 1 eller 2. Selvom din hjemmeside er flot designet og fungere optimalt, så nytter det intet, hvis den ikke er til at finde på de store søgemaskiner som Bing eller Google. 

Derfor er det utrolig vigtig at arbejde for at komme til tops på Google søgningerne. SEO er en måde, hvorpå du kan gøre dette helt organisk, så dit websted bliver synligt på de store søgemaskiner. 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *