Du behøves ikke lave lån, du kan købe på afbetaling.

Mange tager lån for at købe forbrug, men der er en smartere måde.

Skal du handle på nettet er der ingen grund til at tage lån i banken for at betale. Du kan nemlig betale på en nemmere måde, der også er billigere. De fleste webshops har i dag muligheden for at lave din betaling om til afdrag. Det er lidt det samme som at købe med lånte penge. Det går dog ud på at dele din betaling op i afdrag der trækkes på dit kort hver måned. 

Det er så fuldstændig ligegyldigt om du skal købe værktøj, alufælge, kjoler, sexlegetøj, frækt lingeri, , nyt tv eller måske endda mad. Med den nemme løsning betaler du online som du ville med dit kort. Den store forskel er at du logger ind med din nem-id. Dermed kan du hurtigt blive godkendt og vælge netop den betalingsplan der passer bedst til dig. Her kan du ved mange vælge at lave en 10 – 12 afdrag, så dit køb ikke belaster en måned alene. 

Det der er rigtig smart ved denne løsning er at det er lige så nemt at bruge som et dankort, og du kan bruge det i flere butikker. Det er lidt som at lave en bankkonto du så kan hæve fra. Køber du dermed en kjolle til 500 kr i den ene butik og en taske i den anden til 500 kr. Så kan du sammenlagt dele de 1000 kr ud over 10 måneder og så betale 100 kr hver måned. Dermed ødelægger du ikke hele dit budget og kan bedre tillade dig gå lidt amok en enkelt måned. Som sådan er det som at få en kassekredit du kan lave overtræk på. Det gode er også at der ved nogle af dem først kommer renter på når du kommer over et bestemt beløb. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *