Forbrug mindre og hav det bedre i fremtiden

Overskriften lyder måske lidt mærkelig, hvis du havde forventet, at denne artikel ville komme til at handle om lån, og hvordan man låner penge. Nej, det er ikke formålet med denne artikel. Tværtimod. Vi ønsker at hjælpe dig med at komme i gang med opsparing og investering. Første skridt på den vej er at lade være med at købe unødvendige ting.

Sådan kommer du i gang med at spare op

Det er lettere sagt end gjort – det ved vi selvfølgelig godt. Det er også derfor, at vi kommer med konkrete bud på, hvordan det kan gøres. Lad os starte med dine madvaner. Hvis du bruger mere end 1.500 kroner på mad om måneden, så kan du spare forskellen mellem vores foreslåede beløb og din nuværende udgift.

Mange studerende kan ikke finde ud af at lave et budget, og derfor bruger de hurtigt det dobbelte på mad og drikkevarer. Man skal jo i byen hver weekend som studerende – eller noget. Er du derfor studerende, så start med at lave et budget (eksempelvis 1.500 til mad og drikke om måneden). Så kommer det til at gå stærkt med opsparingen.

Drikker du meget kaffe ude, så kan du sagtens spare en del penge her og nu. Stop med at drikke kaffe to go i en uge, og så kan du allerede se, hvor meget du har sparet “op”.

Opsparingen kan bruges på noget

Det er jo ikke sjovt bare at have pengene stående på en konto grundet de negative renter. Af denne grund vælger mange unge at købe Ethereum eller lignende. De vil simpelthen hellere investere deres penge end at have dem stående. Ønsker du at gøre det samme, så kan vi anbefale den danske hjemmeside BuyEthereum.dk, hvor du kan finde mange gode guides om kryptovaluta og særligt Ethereum.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *