Hvad er robot trading for noget, og virker det?

Du har nok modtaget en email på et eller andet tidspunkt eller set en reklame, hvor ordet robot trading eller robo trading bliver nævnt. I mange tilfælde er der tale om svindel, fordi det er bare en måde hvorpå de får dig til at tro på, at de kan levere store afkast på kort tid. I denne artikel kommer vi ind på, hvordan du kan lave robo trading på en legitim måde uden at blive snydt.

Denne form for trading er meget populær inden for kryptovalutaer, hvor der oftest tales om bitcoin robotter, som trader for dig. Som der tidligere blev nævnt, så er der mange falske platforme, men der findes selvfølgelig også rigtige måder at gøre det på. En bitcoin robot er typisk et program eller et abonnement du køber adgang til som kører ovenpå en eksisterende platform. Dine penge er derfor altid på en anerkendt platform. Generelt så er der programmeret forskellige algoritmer, der kører handler igennem, hvis der sker noget bestemt på markedet.

Der er ingen garanti for, at du kommer til at tjene penge på denne type handel. Hvis dette var tilfældet, så ville alle gøre det. Derudover skal du også vide, at du kommer til at betale gebyrer for hver eneste gang der bliver foretaget en handel. Man ser dog oftest, at robotten skaber mere profit end hvad den mister på gebyrer. Dette er i hvert fald ting, du skal være opmærksom på.

Derudover bør du nok vide, at der findes et meget godt alternativ. Dette alternativ hedder copy trading, og der foregår rigtig meget copy trading med bitcoin, fordi man kan handle den valuta på platforme, hvor der netop udbydes denne form for trading. Risikoen er ikke nødvendigvis mindre, men det er en anden måde at investere på, og den er måske ikke så skræmmende som at lade et program investere for én.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *