Sådan sender du barnet afsted med en ordentlig madpakke

En af de pligter man har som forældre er, at man sørger for at barnet har noget ordentligt mad at spise hele dagen. Og det gælder også, når barnet er i skole. Det kan dog ofte være lidt besværlig opgave for de fleste forældre. Derfor har vi her samlet en del gode råd til, hvordan du kan sende barnet afsted med en ordentlig madpakke.

Sørg for at maden er adskilt

Det er først og fremmest vigtigt at sørge for at maden er adskilt. Her kan du blandt andet benytte en Yumboks, som er meget smart form for madpakke som netop holder al maden adskilt. På den måde kan man sende barnet afsted med diverse former for madder, som ikke ender med at blive blandet sammen i en større pærevælling. Du kan for eksempel sende barnet afsted med nogle frugtskiver, nogle nødder og en rigtig ostemad. På den måde er barnet ordentligt fodret op og vil ikke blive sulten imens det er i skole.

Sådan en Yumboks kan du hurtigt og nemt bestille hjem på nettet. De koster som regel ikke så meget og de vil også holde i ret lang tid. Derfor kan det være en rigtig god investering at købe en Yumboks, fordi den formentlig kan holde hele barnets skoleliv.

Når du køber en Yumboks har du også mulighed for at købe den i forskellige farver og designs. Det kan eventuelt være en god ide lige at have barnet til at sidde med på sidelinjen og bestemme hvordan deres nye madpakkeskal se ud. Ofte vil barnet have nogle helt bestemte ideer om, hvordan sådan en Yumboks skal være designet.

Smør madpakken aftenen før

Du kan gøre det en hel del nemmere for dig selv som forældre hvis du sørger for at smøre madpakken til barnet aftenen før. Det kan du eventuelt også gøre med din egen madpakke, som du skal have med på arbejdet.

Det er ofte meget svært at finde tid og energi om morgenen, hvor man i forvejen er lidt i søvnunderskud og måske har brug for et par kopper kaffe, før man vågner. Derudover er der ofte også meget travlt, fordi at man skal sørge for barnet kommer i tøjet, får børster tænder og får morgenmad, imens man skal gøre sig selv klar. Det er nemt at blive stresset om morgenen når man er forældre til et lille barn.

Derfor kan du hjælpe dig selv rigtig meget, hvis du lige smækker Yumboksen oppe på køkkenbordet og sørger for at få smørret nogle madpakker til barnet, før du går i seng. Ofte tager det alligevel ikke så lang tid at gøre.

Send barnet afsted med penge i lommen nogle dage

Det kan også nogle gange hjælpe dig en del, hvis du simpelthen blot sender barnet afsted med penge i lommen. Med disse penge kan de hurtigt bestille noget henne i kantinen og dermed får de altså stadigvæk spist noget i løbet af dagen.

Det kan være en god nødløsning på de dage, hvor du aftenen før ikke lige har formået at få smørret en madpakke.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *