Udvide din garderobe 

Udvide din garderobe 

Skal man på vej til barnedåb og vil skille dig ud fra mængden? Så kan løsningen for dig være et slips. hos os giver dig et enormt produktkatalog af mange differentierende afstøbninger af slips hos os finder man brede slips, som en hyggefar vil have eller smalleslips til en som ønsker at se elegant ud hvis man skal ind til møde. Her kan du endvidere afslutte dit look med en slipsenål, som let og lækkert holde styr på ens slips og gør at ens styling er perfekt.  

Skal du til julefrokost med arbejdet? 

En af de typiske situationer man anvender slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til jule tam tam, der har BalderClothes den perfekte løsning til dig der vil have med et anderledes juleslips. Her har BalderClothes et kæmpe udvalg af slips som går lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med smarte motiver.  

Gør du en dyd ud at gøre dig pæn? 

Om du er underviser, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit fortrukne valg for at få ens outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en der særdeles ønsker at gøre noget ekstra ud af ens outfit. Her kan det være smart at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så hvis man har et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så dit outfit er perfekt og at din forstand på mode skinner igennem og kanimponere dine kolleger 

Brug for rådgivning 

Hos BalderClothes ser du et stort udvalg af slips i tonsvis typer. Her kan vi rådgive dig til hvilket slips, der passer sammen med hvilke bukser. Så du får en second opinion eller en hjælp om hvad der vil passe lækkert sammen. Vi har igennem en lang tid arbejdet med slips og ved derfor hvad, der er klogt at vide og hvad man skal overveje, når man skal vælge et slips.  

Det smarte valg 

BalderClothes værdsætter kvalitet og man vil finde at samtlige af vores slips er lavet af silke, så det er nemt for dig at binde. Her ser du samtidig at BalderClothes slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så du er sikker på at slipset ikke kommer til at være træls for en eller være for meget. Med en slipsenål får du en smart accessorie, der er let for dig at bruge. Vores udvalg heraf er i guld og sølv, så den 100 % er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje man har påført sit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål kan assistere en, når de første par snaps er kommet indenbords. Slipsenålen assistere en nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så slipset ikke flyver ud til den ene side og dermed gør dit slips skævt. 

Et utal af farver 

Er du den festlige type, som elsker farver i ens påklædning og har ledt efter en shop, hvor man kan købe slips i utallige forskellige farver? Så bør man ej søge mere, BalderClothes har slips i tonsvis farver og sammensætninger. Både med tern og med helt nomalt slips med en farve som er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis du har en tanke til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du forhøre det ønskede slips ved BalderClothes og vi vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *