VI ER JERES B2B GROSSIST! 

VI ER JERES B2B GROSSIST! 

Vi er erfarne inden for engros mobiltilbehør og har gennem en længere periode handlet telefon tilbehør engros. Hos NORTAGG har vi masive mængder produkter på vores lager, som er klar til at blive sendt afsted mod jer. Mangler din virksomhed den bedste skærmbeskyttelse så er du ankommet til det rette sted. Vi har et stort sortiment som tilbydes til den bedste pris i Danmark.  

Indenfor engros elektronik har vi mange solide tilbud til vores købere. Det kan være at I muligvis står og mangler den bedste skærmbeskyttelse for dine medarbejdere, så deres mobiler fungerer bedst og de er i stand til at betjene dine kunder bedst muligt. Som forhandler af engros elektronik har vi mange muligheder for at ordne jeres problemer. Vi har blandt andet Danmarks bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en god beskyttelse af din iPhones. NORTAGGs SmartGlass er utrolig fleksibelt på baggrund af vores produktion. I stedet for det tradionelle følsommme materiale som findes som en del engros elektronik, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en blanding af plastik og holdbart glas, som leverer os et awesome produkt.  

Mangler du tøj ?   

Hos NORTAGG har vi et stort sortiment af høj kvalitets tøj, hvor jeres virksomhed kan finde en del gode tilbud. Mangler dit firma tøj til jeres kunder? NORTAGG har ofte stabile poloer af den bedste kvalitet, og vi handler engros tøj, og derfor I kan få de korrekte til jers virksomhed. NORTAGGs kæmpe udvalg dækker over mange forskellige udgaver, og vi kan dermed tilbyde et væld af produkter. Vi er altid klar til at efterkomme jeres ønsker og distribuere den korrekte mængde. Eksempelvis har NORTAGG et stort udvalg af sportswear af høj kvalitet som vil passe optimalt til jeres butik. Vores udvalg vil også hjælpe din virksomhed i den kommende periode eftersom det gode vejr kommer tilbage til Danmark og flere folk skal ud og hike igen. Som et eksempel vil vores sweatshirts være fantastisk til golf. Som B2B grossist har vi for det meste et fuldt lager og gode tilbud klar til vores kunder, og vi tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved os er vores øje for kvalitet. Vi handler kun med produkter i særdeles høj kvalitet, og I vil derfor udelukkende være sikker på at modtage fantastiske sendinger. Som grossist tøj er NORTAGG altid opmærksomme på vores brugers tilbagemeldning, og vi placerer en stor indsats i vores kundeservice. Købere er derfor for det meste inviteret til at rapportere en tilbagemeldning efter du har givet vores elektronik en prøve, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.     

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *